Leefstijlcoaching is in deze moderne maatschappij een steeds belangrijkere vorm van coaching geworden. Het leven is tegenwoordig stressvol, druk en men beweegt vaak onvoldoende. Bij een gezonde leefstijl hoort o.a. voldoende beweging (een half tot een uur per dag), een juiste manier van omgang met (werk)stress, gezonde voeding en niet roken.

Een gezonde leefstijl kan de kans op het ontstaan van mentale en/of lichamelijke klachten fors verlagen.

 

Overgewicht is een nationaal probleem. In Nederland heeft bijna de helft van de mannen en veertig procent van de vrouwen last van overgewicht. Indien u overgewicht heeft en nog (steeds) niet beweegt, kan FYSIO Aalbert u op een verantwoorde manier begeleiden in het gaan bewegen.

 

Aalbert kan samen met jou onderzoeken welke bewegingsvorm het best bij jou past en er voor zorgen dat je echt gemotiveerd raakt om te gaan en te blijven bewegen.

 

Indien er behoefte aan coaching is buiten het gebied bewegen, werkt FYSIO Aalbert samen met coaches in andere disciplines.


RENJEFIT

Aalbert Mintjes ontwikkelde samen met Drs. B.J. Noppen de vitaliteitswebsite RenJeFit.com
RenJeFit.com is de enige interactieve hardloopcoachings website van Nederland. Ideaal om zeer verantwoord te gaan beginnen met hardlopen. Het risico op een hardloopblessure wordt door het volgen van een op maat hardloopschema op RenJeFit.com geminimaliseerd. 

06 - 21 27 26 81